Hoe werkt het?

  • Klik op de button ‘Steentje Bijdragen’
  • Gebruik onze standaardtekst om jouw vriend uit te nodigen via mail of WhatsApp
  • Jouw vriend ontvangt alle informatie over WeFurn en een unieke aanmeldcode
  • Als jouw vriend zich aanmeldt bij WeFurn met de unieke code, profiteren jij én jouw vriend één maand gratis WeFurn
Hoe werkt het?

Een goede werkplek verdient iedereen; stuur nu een email of appje aan een vriend

Veelgestelde vragen

Wanneer gaat de één maand gratis in?

De één maand gratis wordt de eerstvolgende maand na aanmelding uitgekeerd aan jou en de betreffende vriend. Stel dat een vriend zich op 15 juli aanmeldt, dan krijgen jullie beiden een gratis maand WeFurn in augustus. De minimale afname van een werkplek bij WeFurn is 3 maanden. Dat betekent dat je na de gratis maand minimaal 3 maanden betaalt.

Wat houdt de één maand gratis in?

Huur jij een losse bureaustoel of los bureau via WeFurn? Dan mag je één maand gratis gebruik maken van de bureaustoel of het bureau. Huur je een complete werkplek (bureau én bureaustoel) bij WeFurn? Dan betaal je dus één maand geen abonnementskosten voor jouw complete werkplek. Hetzelfde geldt voor de vriend die jij getipt hebt en zich aanmeldt bij WeFurn.

Stel dat ik alleen een bureaustoel huur en mijn vriend een complete werkplek, hoe werkt dat dan?

Ook wanneer jij alleen een losse bureaustoel of los bureau huurt en jouw vriend een complete werkplek, krijgen jullie beiden één maand gratis, onafhankelijk van de inhoud van jouw abonnement.

Voor hoeveel werkplekken geldt de actie?

De actie geldt voor één complete werkplek of één losse bureaustoel/bureau. Stel dat jouw vriend vijf werkplekken afneemt, dan krijgt hij één van de werkplekken een maand gratis. Stel dat jouw vriend een losse bureaustoel huurt, dan mag hij één maand gratis gebruik maken van de bureaustoel.

Kan ik personen op hetzelfde adres uitnodigen voor de gratis werkplek, bijvoorbeeld in hetzelfde bedrijfsverzamelgebouw?

Nee, de enige voorwaarde is dat de persoon die jij uitnodigt zich bevindt op een ander adres. De maand gratis wordt slechts één keer per uniek vestigingsadres uitgekeerd.

Hoe word ik op de hoogte gesteld van de gratis maand?

Zodra de aanmelding van jouw vriend is bevestigd, krijg jij een mail met de mededeling dat de aanmelding van jouw vriend gelukt is. De eerstvolgende maand krijgen jullie één maand gratis.

Zit er een maximum aan het aantal personen dat een steentje wil bijdragen via mijn actiecode?

Nee, je kunt zoveel vrienden uitnodigen als je zelf wilt. Voor elke vriend die zich aanmeldt bij WeFurn met jouw aanmeldcode, krijg jij één maand gratis.

Een goede werkplek verdient iedereen; al vanaf €0,63 per dag