Kantoormeubilair kopen of huren?

Een goede ergonomische werkplek (bureau én bureaustoel) kost al snel €2.500. Als je bedenkt dat een bureaustoel gemiddeld na 7 tot 8 jaar wordt vervangen, begrijp je dat kantoormeubilair een flinke kostenpost kan worden.

Een goede, ergonomische bureaustoel en bureau kosten al snel €2.500.

Wellicht is het huren van een werkplek veel interessanter voor jou. Bijvoorbeeld omdat je:

  • Graag flexibel wil zijn en een werkplek voor een korte periode nodig hebt;
  • Je jouw budget liever overhoudt voor andere investeringen;
  • Je geen startkapitaal of budget beschikbaar hebt voor goede, ergonomische werkplekken;
  • Een laag eigen risico wil hebben met betrekking tot onderhoud, schoonmaak en vervanging.

Bovendien draag je – door een werkplek te huren via WeFurn – een steentje bij aan de circulaire economie. Ons kantoormeubilair wordt namelijk gemaakt van duurzame, recyclebare grondstoffen. Retourneer je de stoel en het bureau na een bepaalde periode? Dan kan de werkplek prima nog een ronde mee voor de verhuur. Na een lange periode worden de stoelen opgeknapt en voorzien van nieuwe bekleding, armleggers of wielen. Deze worden dan verkocht aan de thuismarkt. Uiteindelijk kunnen vrijwel alle onderdelen van de bureaustoel gerecycled worden. Zo maken we bijvoorbeeld barkrukken van de kunststof onderdelen en wordt het staal als grondstof voor nieuwe producten gebruikt.

Door de hoge restwaarde van ons duurzame kantoormeubilair profiteer je van een eerlijke, lage maandelijkse huurprijs én draag je bij aan de strijd tegen verspilling van producten en grondstoffen.

Hoe werkt het ?

Het aanbod bestaat uit twee bureaustoelen van Interstuhl en twee bureaus. Voor elk wat wils!

 

PUREis3 is een bureaustoel die ook in iedere werkomgeving zeer gebruiksvriendelijk is. Geen knoppen, dus automatisch goed zitten. Alleen de individuele instelling van de zithoogte is voldoende om een actieve, dynamische en driedimensionale zitting te ervaren.

 

EVERYis1 is een traditionele bureaustoel met moderne looks. De bureaustoel biedt vele instellingen die goed zitten bevorderen. De netbespanning zorgt voor een luchtig geheel.

 

Je huurt de PURE bureaustoel voor €25,- per maand. De EVERY bureaustoel is nog voordeliger, slechts €19,- per maand. Dat is slechts 12 cent per werkuur!
Wist je dat dat 3x goedkoper is dan een kop koffie op kantoor?

 

Voor de bureaus kun je kiezen uit twee elektrisch verstelbare zit-sta-bureaus. Het witte bureau is uitermate geschikt voor thuiswerkplekken vanwege het formaat (120 x 60 cm). Het grotere, zwarte bureau biedt een ruime werkplek met elektrificatie in het tafelblad (formaat is 160 x 80 cm).
Het witte zit-sta-bureau huur je voor € 39,- per maand. Het zwarte zit-sta-bureau kost € 55,- per maand.

 

De minimale huurtermijn is 3 maanden, na die periode is je abonnement maandelijks op te zeggen en halen we de stoel en/of het bureau weer bij je op.
Met oog op duurzaamheid worden de meubels keer op keer ingezet na een grondige inspectie, schoonmaak- en onderhoudsbeurt. De producten functioneren perfect, maar het kan zijn dat er gebruikerssporen te zien zijn.

1. Aanmelden

Wil je jouw zit- en werkcomfort drastisch verbeteren? Meld je dan eenvoudig en snel aan. Kies voor een bureaustoel of bureau (of beide) en bestel je werkplek.

2. Checken

Geen kleine lettertjes voor jou, geen kleine lettertjes voor ons. Met een kleine check van je gegevens zetten wij het proces van jouw duurzame, ergonomische werkplek in werking!

3. Bezorgen

Op werkdagen wordt jouw werkplek zsm (zelfs binnen 24 uur mogelijk!) op elke locatie in Nederland bezorgd. Uiteraard installeren we alles voor je, zodat jij direct aan het werk kunt.

4. Ontzorgen

Je betaalt maandelijks vooraf een vast all-in-leasebedrag en profiteert dus ook direct van reparatie, schoonmaak en eventuele vervanging. Na drie maanden is je werkplek maandelijks opzegbaar en komen we je bureau en/of bureaustoel gewoon weer ophalen.

PUREis3

ZITTING

Hoogte   42 t/m 52 cm
Breedte   51,5 cm
Diepte   42 mm

 

TOTAAL

Hoogte   112 cm
Breedte   65,5 cm
Diepte   54,5 cm

 

HUURPRIJS PER MAAND

€ 25,- exclusief btw

PUREis3

Bureau zwart, elektrisch verstelbaar

BUREAU

Hoogte   62,5 t/m 127 cm (elektrisch verstelbaar)
Breedte   80 cm
Lengte   160 cm
Bladdikte   2,5 cm

 

HUURPRIJS PER MAAND

€ 55,- exclusief btw

 

Bureau zwart, elektrisch verstelbaar

EVERYis1

ZITTING

Hoogte   42 t/m 54 cm
Breedte   52 cm
Diepte   45 mm

 

TOTAAL

Hoogte   113 cm
Breedte   68,5 cm
Diepte   59,5 cm

 

HUURPRIJS PER MAAND

€ 19,- exclusief btw

EVERYis1

Bureau wit, elektrisch verstelbaar

BUREAU

Hoogte   63 t/m 128 cm (elektrisch verstelbaar)
Breedte   58 cm
Lengte   116 cm
Bladdikte   2 cm

 

HUURPRIJS PER MAAND

€ 39,- exclusief btw

 

Bureau wit, elektrisch verstelbaar