Kantoormeubilair kopen of huren?

Een goede ergonomische werkplek (bureau én bureaustoel) kost al snel €2.500. Als je bedenkt dat een bureaustoel gemiddeld na 7 tot 8 jaar wordt vervangen, begrijp je dat kantoormeubilair een flinke kostenpost kan worden.

Een goede, ergonomische bureaustoel en bureau kosten al snel €2.500.

Wellicht is het huren van een werkplek veel interessanter voor jou. Bijvoorbeeld omdat je:

  • Graag flexibel wil zijn en een werkplek voor een korte periode nodig hebt;
  • Je jouw budget liever overhoudt voor andere investeringen;
  • Je geen startkapitaal of budget beschikbaar hebt voor goede, ergonomische werkplekken;
  • Een laag eigen risico wil hebben met betrekking tot onderhoud, schoonmaak en vervanging.

Bovendien draag je – door een werkplek te huren via WeFurn – een steentje bij aan de circulaire economie. Ons kantoormeubilair wordt namelijk gemaakt van duurzame, recyclebare grondstoffen. Retourneer je de stoel en het bureau na een bepaalde periode? Dan kan de werkplek prima nog een ronde mee voor de verhuur. Na een lange periode worden de stoelen opgeknapt en voorzien van nieuwe bekleding, armleggers of wielen. Deze worden dan verkocht aan de thuismarkt. Uiteindelijk kunnen vrijwel alle onderdelen van de bureaustoel gerecycled worden. Zo maken we bijvoorbeeld barkrukken van de kunststof onderdelen en wordt het staal als grondstof voor nieuwe producten gebruikt.

Door de hoge restwaarde van ons duurzame kantoormeubilair profiteer je van een eerlijke, lage maandelijkse huurprijs én draag je bij aan de strijd tegen verspilling van producten en grondstoffen.

Hoe werkt het ?

De WeFurn bureaustoel is momenteel de meest ergonomische stoel op de markt en past zich volledig aan op basis van jouw lichaam en gewicht.

 

Je huurt de WeFurn bureaustoel voor €30,- per maand. Dat is slechts 19 cent per werkuur!

Wist je dat dat 3x goedkoper is dan een kop koffie op kantoor? Het elektrisch verstelbaar zit-sta-bureau huur je voor €65,- per maand.

 

De minimale huurtermijn is 3 maanden, na die periode is je abonnement maandelijks op te zeggen en halen we de stoel en/of het bureau weer bij je op.

1. Aanmelden

Wil je jouw zit- en werkcomfort drastisch verbeteren? Meld je dan eenvoudig en snel aan. Kies voor een bureaustoel of bureau (of beide) en bestel je werkplek.

2. Checken

Geen kleine lettertjes voor jou, geen kleine lettertjes voor ons. Met een kleine check van je gegevens zetten wij het proces van jouw duurzame, ergonomische werkplek in werking!

3. Bezorgen

Op werkdagen wordt jouw werkplek binnen 24 uur op elke locatie in Nederland bezorgd. Uiteraard installeren we alles voor je, zodat jij direct aan het werk kunt.

4. Ontzorgen

Je betaalt maandelijks een vast all-in-leasebedrag en profiteert dus ook direct van reparatie, schoonmaak en eventuele vervanging. Na drie maanden is je werkplek maandelijks opzegbaar en komen we je bureau en/of bureaustoel gewoon weer ophalen.

PUREis3

ZITTING

Hoogte   42 t/m 52 cm
Breedte   51,5 cm
Diepte   42 mm

TOTAAL

Hoogte   112 cm
Breedte   65,5 cm
Diepte   54,5 cm

VERKOOPPRIJS

€ 822,- exclusief btw

HUURPRIJS PER MAAND

€ 30,- exclusief btw

PUREis3

Sympas

BUREAU

Hoogte   62,5 t/m 127 cm
Breedte   80 cm
Lengte   160 cm
Bladdikte   2,5 cm

VERKOOPPRIJS

€ 2.070,- exclusief btw

HUURPRIJS PER MAAND

€ 65,- exclusief btw

 

Sympas