1. Aanmelden

Wil je jouw zit- en werkcomfort drastisch verbeteren? Meld je dan eenvoudig en snel aan. Met een klik op de knop ben je weer een stap dichter bij jouw ergonomische werkplek.

2. Checken

Geen kleine lettertjes voor jou, geen kleine lettertjes voor ons. Met een kleine check van je gegevens zetten wij het proces van jouw duurzamere kantoor in werking!

3. Bezorgen

We komen je nieuwe werkplek binnen 24 uur (wel op werkdagen natuurlijk) bezorgen zonder zorgen! Geïnstalleerd en wel kan jij je verder focussen op jouw business. En dat terwijl je écht lekker zit.

4. Ontzorgen

Met onze ontzorg-service nemen we je alles uit handen als het gaat over je werkplek. Van het bezorgen, het installeren, het ophalen en het schoonmaken zodat het doorkan naar de volgende gebruiker. Jij wenst, wij vervullen. Of ook wel; “WeFurn, You Work”

Ergonomie voor 19 cent per werkuur

Ergonomie betekent gezonder werken en daarmee: minder ziekteverzuim. De WeFurn bureaustoel is momenteel de meest ergonomische stoel op de markt: hij past zich aan op basis van je lichaam en gewicht. Wij maken ergonomisch en duurzaam werken mogelijk voor maar 19 cent per werkuur. Wist je dat dit 3x goedkoper is dan een gemiddelde kop koffie op werk?

Ergonomie voor 19 cent per werkuur

PUREis3

ZITTING

Hoogte   42 t/m 52 cm
Breedte   51,5 cm
Diepte   42 mm

TOTAAL

Hoogte   112 cm
Breedte   65,5 cm
Diepte   54,5 cm

TARIEF

€1,- per dag

PUREis3

Sympas

BUREAU AFMETING

Hoogte   62,5 t/m 127 cm
Diepte   80 cm
Breedte   160 cm
Bladdikte   2,5 cm

TARIEF

€2,17 per dag

Sympas

Een goede werkplek verdient iedereen; al vanaf €1,- per dag